Det finnes nettsider for medlemmer av skiklubber og for folk som vil melde seg inn i dem. Mange steder hvor det om vinteren er fantastiske forhold for ski- og vintersports -opplevelser, fins i de fleste nordmenn sitt nærmiljø. Med sin beliggenhet noen mil fra en større by,, kan et området ha vakker natur, gode skiforhold, og hundrevis av kilometer med oppkjørte skiløyper. Som inngangen til en berømt nasjonalpark, er mange terreng velkjent over hele landet for sitt praktfulle landskap til å vandre i.
På nettsiden får man en flott oversikt over klubbens styre, hvem som er trenere og hvilke sponsorer de har på plass. Det er mange som er involvert i ski i Norge og det finnes intet unntak. Her er mange av bygdas barn og voksne aktive, sommer som vinter.

Er man aktivt medlem av en klubb vil man enkelt få oversikt over de ulike rennene man har deltatt i, og der kan man lese resultatene i ro og mak. Da kan man analysere og finne ut hva man kan gjøre bedre neste gang. Det settes i tillegg fokus på trening og teknikk, og med de gode trenerne som klubbene har, bør man virkelig delta på treningene og samlingene.

Et flott billedgalleri er tingen. Der kan det legges ut flotte bilder som er tatt fra forrige renn. Det er viktig at man sender inn bilder, dersom man vil få en flott hjemmeside. Klubbene sine hjemmesider er et resultat av felles interesse, godt samarbeid og flinke personer som gjør mye arbeid på frivillig basis. Man kommer ikke bort fra at det legges ned mange hundre arbeidstimer i dugnadsarbeid i en skiklubb som har respekt for sine medlemmer og seg selv..